Partners

Walanta krijgt veel steun en daar zijn we ontzettend blij mee.
Natuurlijk zouden we dat graag allemaal laten zien door iedereen te noemen, maar niet iedere gulle gever wil met naam en toenaam genoemd worden.
Met de nieuwe Privacywetgeving mag dat zelfs helemaal niet meer. Als we nu de donateurs willen  bedanken,  op onze website, Facebook, in onze nieuwsbrief of jaarverslag,  moeten we  daar eerst uitdrukkelijk toestemming voor vragen. Zondertoestemming kunnen we wel de giften noemen, maar niet wie de gever was.

Daarom zetten we hier alleen de namen van donateurs, die wel genoemd willen worden.

Afbeelding invoegen
Scholengemeenschap Melanchthon Bergschenhoek steunde ons project vanaf het begin en de leerlingen van de 2e klassen hebben 3 jaar lang acties gevoerd en daarmee hebben ze  1 klaslokaal "gebouwd”.
www.melancthonbergschenhoek.nl

 Afbeelding invoegen
We hebben meegedaan aan de AFAS Challenge en wonnen daarmee het geweldige bedragvan €25.000, waarmee we nog 2 klaslokalen hebben gebouwd.
www.afasfoundation.nl
De AFAS Foundation stelt geld beschikbaar voor projecten over de hele wereld. In Nederland ondersteunen we projecten binnen de Gezondheidzorg, het Onderwijs en de samenleving. Zoals je het van AFAS gewend bent doen we dit op een innovatieve en transparante manier. De AFAS Foundation zorgt nationaal en internationaal voor een (grote) impact. Dit door te focussen op maatschappelijke-,onderwijs- en zorginitiatieven.

Afbeelding invoegen
Casterenshoeve steunde ons met € 5.000 voor de bouw en de irichting van de klaslokalen.
www.casterenshoeve.nl
De Casterenshoeve  ondersteunt organisaties die de samenleving willen verbeteren op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en cultuur.

 Afbeelding invoegen
Kringloopwinkel Homico steunde ons met € 2.00 voor de aanschaf van schoolboeken.  
www.homico.nl 
Homico verkoop tweedehands goederen vanjit hun winkel in Bosschenhoofd en met de opbrengsten daarvan worden projecten in de 3e wereld gesteund

Afbeelding invoegen
KOOK steunde ons met € 5.000 voor de aanschaf van school- en leermiddelen.
https://www.kook-alkmaar.nl
KOOK is een organisatie die tweedehands goederen inneemt en verkoopt.De opbrengst komt ten goede aan kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden.

Afbeelding invoegen
Unesco Centrum Nederland steude ons met € 5.000 voor de aanschaf van gereedschap en basismateriaal voor het praktijkonderwijs (leerbewerking en artisanat). 
www.unescocentrum.nl 
Unesco Centrum Nederland geeft financiële ondersteuning aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in met name in de armste ontwikkelingslanden op het gebied van onderwijs, opvoeding en cultuur. 

Afbeelding invoegen
ETWA steunde ons project met € 6.000 voor de afbouw van een klaslokaal en 3 toiletten. 
https://dhetwa.wordpress.com/
ETWA is een liefdadigheidsinstelling (ANBI) georganiseerd door medewerkers van het Europees Octrooi Bureau in Den Haag. Ze willen financiële of andere hulp verlenen aan specifieke projecten met als oogmerk de levensomstandigheden van specifieke gemeenschappen te verbeteren.